Puran nyt tänne sekavassa järjestyksessä sitä, mitä Muurlassa puhuttiin. Tapaamisessa olivat paikalla Jenny Eräsaari (Muurlan kansanopiston sarjislinja), Keijo Ahlqvist (Limingan taidekoulu), Karri Laitinen (Orivesi & KyKa), Johanna Rojola (LAMK ym.), Warda Ahmed (Suomen sarjakuvaseura), Petteri Tikkanen ja vähän myöhemmin seuraan liittyivät vielä Juri Voijola ja Kati Sorvali (Pohj-Helsingin ja Vantaan kuvataidekoulut ym).  

385497.jpg
Siis Warda, Juri, Kati ja Roju sekä kirjallisuutta

Keskustelu rönsyili ohjailemattakin asiassa pysyen. Vaihdettiin valtava määrä tehtäväideoita, periaatteita, suunnitelmia ja lukuvinkkejä. Selailtiin alan opus jos toinenkin.

Listaan ylöskirjaamiani tehtäviä/ajatuksia omien otsikoidensa alle, se helpoittanee tiedonhakua jatkossa. Muut varmaan kommentoivat sen mitä muistan väärin /olen ymmärtänyt pieleen tai muuten mitä nyt parannusehdotuksia tulee.

Ekstrakiitos vielä paikallaolijoille ja varsinkin Jennylle, joka jaksoi organisoida, ja Muurlan opistolle, joka syötti, saunotti ja majoitti vallan mahtavasti! Tänä vuonna uudestaan - mutta missä?

    -roju